TED (Tenders Electronic Daily), notices since 2026-09-15
Croatia – Electricity – Opskrba električnom energijom
- Title
- Croatia – Electricity – Opskrba električnom energijom
- Notice type
- can-standard
- Buyer
- ISTARSKA ŽUPANIJA; OPĆINA VRSAR - ORSERA; Dom za starije osobe "Domenico Pergolis" Rovinj - Casa per anziani "Domenico Pergolis" Rovigno; DOM ZA STARIJE OSOBE NOVIGRAD - CASA PER ANZIANI CITTANOVA; Gimnazija i strukovna škola Jurja Dobrile, Pazin; Ekonomska škola Pula; Gimnazija Pula; Glazbena škola Ivana Matetića - Ronjgova Pula; Industrijsko - obrtnička škola Pula; IDA d. o. o.; ISTARSKE LJEKARNE; ISTARSKI DOMOVI ZDRAVLJA - CASE DELLA SALUTE DELL` ISTRIA; Istarsko veleučilište - Università Istriana di scienze applicate; ŽUPANIJSKA LUČKA UPRAVA POREČ; Županijska lučka uprava Pula – Autorità portuale regionale di Pola; ŽUPANIJSKA LUČKA UPRAVA RABAC; ŽUPANIJSKA LUČKA UPRAVA ROVINJ-AUTORITA' PORTUALE REGIONALE DI ROVIGNO; ŽUPANIJSKA LUČKA UPRAVA UMAG-NOVIGRAD - AUTORITA' PORTUALE REGIONALE DI UMAGO-CITTANOVA; Muzej suvremene umjetnosti Istre - Museo d'arte contemporanea dell'Istria; NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ISTARSKE ŽUPANIJE-ISTITUTO FORMATIVO DI SANITÀ PUBBLICA DELLA REGIONE ISTRIANA; Osnovna škola Mate Balote Buje, Buje, Školski brijeg 2; Osnovna škola - scuola elementare RIVARELA; OŠ SVETVINČENAT; Osnovna škola "VAZMOSLAV GRŽALJA"; Osnovna škola Divšići; Dom Raša; Osnovna škola dr Mate Demarina; OSNOVNA ŠKOLA FAŽANA; Osnovna škola Ivan Goran Kovačić Čepić; Osnovna škola Ivana Batelića - Raša; Osnovna škola Joakima Rakovca; OSNOVNA ŠKOLA JOŽE ŠURANA VIŠNJAN; OŠ Jure Filipovića Barban; OŠ Juršići; Osnovna škola Marčana; Osnovna škola Milana Šorga Oprtalj; OŠ Petra Studenca; Osnovna škola Tar - Vabriga; OŠ V. Gortana; OSNOVNA ŠKOLA VLADIMIRA NAZORA; OSNOVNA ŠKOLA VLADIMIRA NAZORA - KRNICA; Osnovna škola Vladimira Nazora Potpićan; OSNOVNA ŠKOLA VODNJAN - SCUOLA ELEMENTARE DIGNANO; Osnovna škola Vitomir Širola - Pajo; PAZINSKI KOLEGIJ PAZIN; PPMI-MSNI; EMI - MEI; AZRRI d. o. o.; Specijalna bolnica za ortopediju i rehabilitaciju "Martin Horvat" Rovinj-Rovigno; SREDNJA ŠKOLA BUZET; SŠ Mate Balote; Srednja škola Mate Blažine Labin; SREDNJA ŠKOLA ZVANE ČRNJE ROVINJ, SCUOLA MEDIA SUPERIORE "ZVANE ČRNJA" ROVIGNO; STRUKOVNA ŠKOLA EUGENA KUMIČIĆA ROVINJ - SCUOLA DI FORMAZIONE PROFESSIONALE EUGEN KUMIČIĆ ROVIGNO; Strukovna škola Pula; ŠKOLA PRIMIJENJENE UMJETNOSTI I DIZAJNA; Škola za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu; Talijanska osnovna škola, Scuola elementare italiana, Novigrad - Cittanova; TOŠ-SEI„Edmondo De Amicis“Buje-Buie; Talijanska srednja škola - Scuola media superiore italiana Rovinj - Rovigno; TSŠ - SMSI DANTE ALIGHIERI PULA - POLA; TEHNIČKA ŠKOLA PULA; TURISTIČKO - UGOSTITELJSKA ŠKOLA ANTONA ŠTIFANIĆA POREČ; Učenički dom Pula; Županijska uprava za ceste Istarske županije; Opća bolnica Pula - Ospedale Generale di Pola; Talijanska srednja škola - Scuola media superiore italiana "Leonardo da Vinci" Buje - Buie; OPĆINA BALE - COMUNE DI VALLE; OPĆINA BARBAN; OPĆINA BRTONIGLA - VERTENEGLIO; OPĆINA FUNTANA - FONTANE; OPĆINA GRAČIŠĆE; OPĆINA GROŽNJAN-GRISIGNANA; OPĆINA KAROJBA; OPĆINA LANIŠĆE; OPĆINA LUPOGLAV; Medicinska škola Pula; OPĆINA MEDULIN; OPĆINA MOTOVUN; OPĆINA OPRTALJ - PORTOLE; OPĆINA PIĆAN; Dječji vrtić "LIŠNJAK"; OPĆINA SVETA NEDELJA; OPĆINA SVETVINČENAT; OPĆINA TAR-VABRIGA-TORRE-ABREGA; OPĆINA ŽMINJ
- Buyer country
- HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV
- Published
- 2026-09-29+02:00
- Deadline by lot
- not on file
- CPV
- 09310000, 09310000
- Nature
- supplies, supplies
- Procedure
- open
- Estimated value
- not on file
- Currency
- not on file
- Place of performance
- HR036, HRV, HR036, HRV
- Winner
- HEP-Opskrba d.o.o.
- Awarded value
- 2929.39, 3535.36, 60240.82
- TED publication number
- 670481-2026
Where this comes from
- Register
- TED (Tenders Electronic Daily), notices since 2026-09-15
- Publisher
- Publications Office of the European Union
- File
- pages.json
- sha256
- cef5c1d7d0fa
- Size
- 406905474 bytes
- Published
- date not stated
- Read
- 2026-10-04T18:13:29.076Z
- Source file
- Source file retained · verify
- Refresh due
- 2026-10-05
TED data may be reused under the Commission's reuse policy (Decision 2011/833/EU) per the TED legal notice; the API is open at developer.ted.europa.eu.
Cite as
TED (Tenders Electronic Daily), notices since 2026-09-15 (Publications Office of the European Union), pages.json, sha256 cef5c1d7d0fa, published date not stated