TED (Tenders Electronic Daily), notices since 2026-09-15
Croatia – Orthopaedic support devices – Nabava ugradbenog materijala za ortopediju i ortopedskih implantata za zdravstvene ustanove u Republici Hrvatskoj - 1. DIO
- Title
- Croatia – Orthopaedic support devices – Nabava ugradbenog materijala za ortopediju i ortopedskih implantata za zdravstvene ustanove u Republici Hrvatskoj - 1. DIO
- Notice type
- can-standard
- Buyer
- KLINIKA ZA ORTOPEDIJU LOVRAN; Klinički bolnički centar Zagreb; Klinički bolnički centar Osijek; Klinički bolnički centar Rijeka; KLINIČKI BOLNIČKI CENTAR SPLIT; Klinički bolnički centar Sestre milosrdnice; KB Dubrava; Klinička bolnica Merkur; KLINIKA ZA DJEČJE BOLESTI ZAGREB; KLINIČKA BOLNICA SVETI DUH; Nacionalna memorijalna bolnica "Dr. Juraj Njavro" Vukovar; OPĆA BOLNICA DR. IVO PEDIŠIĆ SISAK; OPĆA BOLNICA KARLOVAC; Opća bolnica Varaždin; OPĆA BOLNICA DR. TOMISLAV BARDEK KOPRIVNICA; Opća bolnica "Dr. Anđelko Višić" Bjelovar; OPĆA BOLNICA VIROVITICA; OPĆA BOLNICA ZADAR; OPĆA BOLNICA GOSPIĆ; Opća bolnica Pula - Ospedale Generale di Pola; OPĆA BOLNICA DUBROVNIK; Opća bolnica Zabok i bolnica hrvatskih veterana; OPĆA ŽUPANIJSKA BOLNICA VINKOVCI; OPĆA ŽUPANIJSKA BOLNICA POŽEGA; Opća bolnica Dr. Josip Benčević Slavonski Brod; Županijska bolnica Čakovec; OPĆA BOLNICA NOVA GRADIŠKA; OŽB NAŠICE; OPĆA BOLNICA ŠIBENSKO-KNINSKE ŽUPANIJE; Opća bolnica i bolnica branitelja domovinskog rata Ogulin; Opća županijska bolnica Pakrac i bolnica hrvatskih veterana; OPĆA I VETERANSKA BOLNICA "HRVATSKI PONOS" KNIN
- Buyer country
- HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV
- Published
- 2026-09-25+02:00
- Deadline by lot
- not on file
- CPV
- 33183000, 33183000, 33183000, 33183000, 33183000, 33183000, 33183000, 33183000, 33183000, 33183000, 33183000, 33183000, 33183000, 33183000, 33183000, 33183000, 33183000, 33183000, 33183000, 33183000, 33183000, 33183000, 33183000, 33183000, 33183000, 33183000, 33183000, 33183000, 33183000, 33183000, 33183000, 33183000, 33183000, 33183000, 33183000, 33183000, 33183000, 33183000, 33183000, 33183000, 33183000
- Nature
- supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies
- Procedure
- open
- Estimated value
- not on file
- Currency
- not on file
- Place of performance
- HR031, HRV, HR031, HR031, HR031, HR031, HR031, HR031, HR031, HR031, HR031, HR031, HR031, HR031, HR031, HR031, HR031, HR031, HR031, HR031, HR031, HR031, HR031, HR031, HR031, HR031, HR031, HR031, HR031, HR031, HR031, HR031, HR031, HR031, HR031, HR031, HR031, HR031, HR031, HR031, HR031, HR031, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV
- Winner
- MARKOMED d.o.o.; Instrumentaria, d.d.; MedcomTech d.o.o.; PHARM-LAB d.o.o.; PHARMAMED-MADO d.o.o.; MEDIS ADRIA d.o.o.; MEDIKA, d.d.; INEL - MEDICINSKA TEHNIKA d.o.o.; Arthrex Adria d.o.o.; RIMAC Medical d.o.o.; PAUL HARTMANN d.o.o.; KARL DIETZ KIJEVO d.o.o.; MARK MEDICAL d.o.o.
- Awarded value
- 221000, 40350, 2690, 43200, 4080, 5400, 81775, 12000, 24000, 81150, 9825, 14900, 45305, 210100, 188146, 111000, 105000, 36430.4, 1210400, 66400, 547403.94, 1017853.6, 299137.08, 66931.65, 40861.6, 27500, 33200, 32716.1, 733830, 36826.9, 1655.6, 6622.4, 53111, 88810, 11610, 774, 10600, 11149.2, 31920, 12600, 40750, 7776, 12000, 36000, 120, 59550, 234161.4
- TED publication number
- 661257-2026
Where this comes from
- Register
- TED (Tenders Electronic Daily), notices since 2026-09-15
- Publisher
- Publications Office of the European Union
- File
- pages.json
- sha256
- cef5c1d7d0fa
- Size
- 406905474 bytes
- Published
- date not stated
- Read
- 2026-10-04T18:13:29.076Z
- Source file
- Source file retained · verify
- Refresh due
- 2026-10-08
TED data may be reused under the Commission's reuse policy (Decision 2011/833/EU) per the TED legal notice; the API is open at developer.ted.europa.eu.
Cite as
TED (Tenders Electronic Daily), notices since 2026-09-15 (Publications Office of the European Union), pages.json, sha256 cef5c1d7d0fa, published date not stated