TED (Tenders Electronic Daily), notices since 2026-09-15
Croatia – Pharmaceutical products – Ostali lijekovi (koji nisu uključeni u kategorije pod rednim brojem 1. i 17.) - II za zdravstvene ustanove u Republici Hrvatskoj
- Title
- Croatia – Pharmaceutical products – Ostali lijekovi (koji nisu uključeni u kategorije pod rednim brojem 1. i 17.) - II za zdravstvene ustanove u Republici Hrvatskoj
- Notice type
- can-standard
- Buyer
- Klinički bolnički centar Zagreb; Klinički bolnički centar Osijek; Klinički bolnički centar Rijeka; KLINIČKI BOLNIČKI CENTAR SPLIT; Klinički bolnički centar Sestre milosrdnice; KB Dubrava; Klinička bolnica Merkur; KLINIKA ZA INFEKTIVNE BOLESTI DR. FRAN MIHALJEVIĆ; KLINIKA ZA ORTOPEDIJU LOVRAN; KLINIKA ZA DJEČJE BOLESTI ZAGREB; KLINIČKA BOLNICA SVETI DUH; Nacionalna memorijalna bolnica "Dr. Juraj Njavro" Vukovar; OPĆA BOLNICA DR. IVO PEDIŠIĆ SISAK; Klinika za psihijatriju Vrapče; OPĆA BOLNICA KARLOVAC; Opća bolnica Varaždin; OPĆA BOLNICA DR. TOMISLAV BARDEK KOPRIVNICA; Opća bolnica "Dr. Anđelko Višić" Bjelovar; OPĆA BOLNICA VIROVITICA; OPĆA BOLNICA ZADAR; OŽB NAŠICE; OPĆA BOLNICA ŠIBENSKO-KNINSKE ŽUPANIJE; Opća bolnica Pula - Ospedale Generale di Pola; OPĆA BOLNICA DUBROVNIK; Opća bolnica Zabok i bolnica hrvatskih veterana; OPĆA I VETERANSKA BOLNICA "HRVATSKI PONOS" KNIN; OPĆA ŽUPANIJSKA BOLNICA VINKOVCI; OPĆA ŽUPANIJSKA BOLNICA POŽEGA; Opća bolnica Dr. Josip Benčević Slavonski Brod; Županijska bolnica Čakovec; NEUROPSIHIJATRIJSKA BOLNICA DR. IVAN BARBOT POPOVAČA; OPĆA BOLNICA NOVA GRADIŠKA; OPĆA BOLNICA GOSPIĆ; Opća županijska bolnica Pakrac i bolnica hrvatskih veterana; Opća bolnica i bolnica branitelja domovinskog rata Ogulin; Specijalna bolnica za plućne bolesti; Klinika za psihijatriju Sveti Ivan
- Buyer country
- HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV
- Published
- 2026-09-24+02:00
- Deadline by lot
- not on file
- CPV
- 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000
- Nature
- supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies
- Procedure
- open
- Estimated value
- not on file
- Currency
- not on file
- Place of performance
- HR050, HRV, HR050, HR050, HR050, HR050, HR050, HR050, HR050, HR050, HR050, HR050, HR050, HR050, HR050, HR050, HR050, HR050, HR050, HR050, HR050, HR050, HR050, HR050, HR050, HR050, HR050, HR050, HR050, HR050, HR050, HR050, HR050, HR050, HR050, HR050, HR050, HR050, HR050, HR050, HR050, HR050, HR050, HR050, HR050, HR050, HR050, HR050, HR050, HR050, HR050, HR050, HR050, HR050, HR050, HR050, HR050, HR050, HR050, HR050, HR050, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV
- Winner
- MEDIKA, d.d.; ROCHE d.o.o.; MEDICAL INTERTRADE d.o.o.; PHOENIX Farmacija d.o.o.; OKTAL PHARMA d.o.o.; AGMAR d.o.o.
- Awarded value
- 13.08, 24.64, 6.96, 13.34, 11.6, 17.68, 70.71, 10.61, 3.54, 21.21, 110507, 18614.96, 160.45, 1530, 18102.59, 55.08, 6125, 17686, 191460.96, 78619.76, 99573.07, 46168.36, 135110.86, 3625.2, 7791, 1393.9, 144.65, 7.13, 7.13, 112.9, 7.25, 53.86, 631.48, 155.15, 69.93, 9.83, 40.37, 16.57, 34.14, 12.81, 5.65, 13.18, 13.18, 4.17, 4.67, 33.32, 9.95, 4.67, 7.76, 7.76, 7.76, 103.78, 63.37, 19.89, 91.36, 10.56, 83.72, 1194.38, 10.15, 30.24, 2.14, 24.93, 68.16, 109.05, 13.63, 1543.2, 540.12, 655.86, 771.6, 192.9, 140.98, 160.64, 84.54, 169.08, 169.08, 84.54, 62.77, 294.29, 523.76, 110.86, 57.87, 347.28, 180.7, 1385.27, 1632.36, 120.47, 95.03, 60.17, 15.04, 15.04, 530.83, 52.98, 79.91, 162.37, 11.42, 41.86, 7.61, 46341.5, 2595.12, 926.83, 20306.25, 377.95, 264.57, 15.12, 453.54, 1260.32, 303.23, 22.75, 24.64, 116.05, 158.34, 453.46, 428.09, 36.69, 36431.5, 18736.2, 1040.9, 3122.7, 4579.2, 46707.84, 48.23, 231.49, 9.65, 28.94, 667.85, 667.85, 6.44, 11.27, 1.61, 1.61, 40782.57, 397009.4, 648.9, 173.04, 85.8, 514.77, 146.1, 410.06, 209.15, 311.71, 148.54, 106.68, 640.07, 4.85, 525.15, 384.26, 70.2, 2395, 7065.25, 9.58, 124.49, 4.79, 9.58, 64.23, 321.15, 14152.01, 7380, 1968, 1062.45, 1705.3, 682.12, 459.26, 623.27, 56296.27, 165970.18, 28430.24, 2559.33, 5378.31, 1606.02, 4447.01, 46888.5, 1059.1, 1478.21, 21759.82, 30335.42, 1878.95, 268, 11591.01, 31.95, 26.4
- TED publication number
- 659881-2026
Where this comes from
- Register
- TED (Tenders Electronic Daily), notices since 2026-09-15
- Publisher
- Publications Office of the European Union
- File
- pages.json
- sha256
- cef5c1d7d0fa
- Size
- 406905474 bytes
- Published
- date not stated
- Read
- 2026-10-04T18:13:29.076Z
- Source file
- Source file retained · verify
- Refresh due
- 2026-10-08
TED data may be reused under the Commission's reuse policy (Decision 2011/833/EU) per the TED legal notice; the API is open at developer.ted.europa.eu.
Cite as
TED (Tenders Electronic Daily), notices since 2026-09-15 (Publications Office of the European Union), pages.json, sha256 cef5c1d7d0fa, published date not stated