TED (Tenders Electronic Daily), notices since 2026-09-15
Croatia – Pharmaceutical products – Ostali lijekovi (koji nisu uključeni u kategorije pod rednim brojem 1. i 17.) - XVIII- zajednička nabava
- Title
- Croatia – Pharmaceutical products – Ostali lijekovi (koji nisu uključeni u kategorije pod rednim brojem 1. i 17.) - XVIII- zajednička nabava
- Notice type
- can-standard
- Buyer
- Klinički bolnički centar Zagreb; Klinički bolnički centar Osijek; Klinički bolnički centar Rijeka; KLINIČKI BOLNIČKI CENTAR SPLIT; Klinički bolnički centar Sestre milosrdnice; KB Dubrava; Klinička bolnica Merkur; KLINIKA ZA INFEKTIVNE BOLESTI DR. FRAN MIHALJEVIĆ; KLINIKA ZA ORTOPEDIJU LOVRAN; KLINIČKA BOLNICA SVETI DUH; Nacionalna memorijalna bolnica "Dr. Juraj Njavro" Vukovar; OPĆA BOLNICA DR. IVO PEDIŠIĆ SISAK; Klinika za psihijatriju Vrapče; OPĆA BOLNICA KARLOVAC; Opća bolnica Varaždin; OPĆA BOLNICA DR. TOMISLAV BARDEK KOPRIVNICA; Opća bolnica "Dr. Anđelko Višić" Bjelovar; OPĆA BOLNICA VIROVITICA; KLINIKA ZA DJEČJE BOLESTI ZAGREB; OPĆA BOLNICA ZADAR; OŽB NAŠICE; OPĆA BOLNICA ŠIBENSKO-KNINSKE ŽUPANIJE; Opća bolnica Pula - Ospedale Generale di Pola; OPĆA BOLNICA DUBROVNIK; Opća bolnica Zabok i bolnica hrvatskih veterana; OPĆA I VETERANSKA BOLNICA "HRVATSKI PONOS" KNIN; OPĆA ŽUPANIJSKA BOLNICA VINKOVCI; OPĆA ŽUPANIJSKA BOLNICA POŽEGA; Opća bolnica Dr. Josip Benčević Slavonski Brod; Županijska bolnica Čakovec; NEUROPSIHIJATRIJSKA BOLNICA DR. IVAN BARBOT POPOVAČA; OPĆA BOLNICA NOVA GRADIŠKA; OPĆA BOLNICA GOSPIĆ; Opća županijska bolnica Pakrac i bolnica hrvatskih veterana; Opća bolnica i bolnica branitelja domovinskog rata Ogulin; Specijalna bolnica za plućne bolesti
- Buyer country
- HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV
- Published
- 2026-09-24+02:00
- Deadline by lot
- not on file
- CPV
- 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000, 33600000
- Nature
- supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies, supplies
- Procedure
- open
- Estimated value
- not on file
- Currency
- not on file
- Place of performance
- HRZZZ, HRV, HRZZZ, HRZZZ, HRZZZ, HRZZZ, HRZZZ, HRZZZ, HRZZZ, HRZZZ, HRZZZ, HRZZZ, HRZZZ, HRZZZ, HRZZZ, HRZZZ, HRZZZ, HRZZZ, HRZZZ, HRZZZ, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV, HRV
- Winner
- PHOENIX Farmacija d.o.o.; OKTAL PHARMA d.o.o.; SANOL H d.o.o.; MEDIKA, d.d.
- Awarded value
- 111.64, 154.19, 35.46, 614.67, 189.13, 94.56, 50, 100, 550, 22200, 14854.95, 4951.65, 4951.65, 5050.68, 5149.72, 2614.47, 981.6, 3386.24, 1924, 1924, 6291.48, 2789.8, 1231.36, 14.41, 172.87, 68.43, 4723.26, 785.78, 25.85, 25.85, 15.51, 155.09, 41.36, 27.48, 59.54, 34.81, 73.28, 83.34, 83.34, 250.02, 41.67, 23.76, 2.97, 924.48, 374.4, 414.19, 904.36, 1884.08, 12.56, 125.61, 551.91, 175.07, 17.51, 17.51, 280.11
- TED publication number
- 659389-2026
Where this comes from
- Register
- TED (Tenders Electronic Daily), notices since 2026-09-15
- Publisher
- Publications Office of the European Union
- File
- pages.json
- sha256
- cef5c1d7d0fa
- Size
- 406905474 bytes
- Published
- date not stated
- Read
- 2026-10-04T18:13:29.076Z
- Source file
- Source file retained · verify
- Refresh due
- 2026-10-08
TED data may be reused under the Commission's reuse policy (Decision 2011/833/EU) per the TED legal notice; the API is open at developer.ted.europa.eu.
Cite as
TED (Tenders Electronic Daily), notices since 2026-09-15 (Publications Office of the European Union), pages.json, sha256 cef5c1d7d0fa, published date not stated